A hirtelen jött hó kitűnő alkalom egy kis maszek vezetéstechnikai képzésre. Lehet a képek alapján úgy tűnik szórakozás, a sofőr mégis kemény munkát végez. Felkészül a vészhelyzetre, megismeri a gép határait.  😉 Vagy éppen bejáratja a milliárd kilométert megtétele után feljavított vasat.

Viszont, ha csak örül a hónak akkor ez a mi véleményünk! -> A BKV buszgarázsában kemény munkával, kevés pénzből, komoly elhivatottsággal talpra állított ősi Ikarus-oknak, és a hozzájuk tartozó személyzetnek, az igazi munkát végző embereknek kijár ennyi szórakozás. Nem miattuk késik a busz, az elfecsérelt milliárdokat hiába keresnénk rajtuk. Sőt, szinte csak nekik köszönhető hogy a múzeumba illő géppark még mozgásban van, és nem hullott atomjaira a BKV düledező szolgáltatása. 

Azért Vitézy Dávid BKK vezérigazgató úr ismét megvillantotta borotvaéles eszét. A rátermett, fiatal vezető így nyilatkozott: “ha ugyanez a hómennyiség vasárnap délután esik le, akkor nem lett volna ekkora probléma. Mivel a hókotró autók is “beálltak a dugókba”, a reggeli munkába és iskolába jutás lehetetlenné vált.” Igen, ahogy felénk mondani szokás, ha nagyanyámnak pöcse lett volna, ő lett volna nagyapám. Nem ezzel volt tele az összes elérhető meteorológiai oldal? Hogy tél van? Január közepe? Talán akár még hó is eshet!